WAAR IS DAT FEESTJE? 

HIER BEGINT DAT FEESTJE...

AANBOD

Het mag duidelijk zijn dat de muziekcollectie van DJ Peter Van Praag in de tienduizenden nummers gaat. En dan zijn we nog voorzichtig met het aantal. 
Zijn muziekcollectie én -kennis reikt met gemak terug naar de jaren 40 en is up-to-date met de laatste nieuwigheden in alle populaire genres. Dat zorgt ervoor dat Peter Van Praag enerzijds een all-round DJ is die uiterst zelden een verzoeknummer moet afslaan. Anderzijds geeft dit de mogelijkheid om in een thema of genre de muziekkeuze af te bakenen. Uiteraard wordt voorzien van een professionele licht- en geluidsinstallatie, aangepast aan de capaciteit van de locatie. ons aanbod is er voor particulieren én voor organisatoren van evenementen.


Bovendien heeft Peter Van Praag in de loop der jaren een zeer groot netwerk uitgebouwd waardoor hij in nauw contact staat met een resem Vlaamse artiesten die deel kunnen uitmaken van een programma. Ben je als organisator op zoek naar een avondvullend programma, met of zonder artiesten? Laat van je horen!


In het aanbod ondermeer...


GOLDEN    RETRO    

DANCE     PARTY


Een onvergetelijke retro dansavond met het beste uit de jaren '60, '70, '80 & '90. We vuren alle genres op je af: disco, huckle-buck, rock 'n roll, noem maar op. Alle klassiekers van de dansvloer op een rijtje, ambiance en een geod gevulde dansvloer verzekerd!


Voor organisatoren: dit kan in combinatie met bekende artiesten. In het filmpje herken je ongetwijfeld Guy Neve en Patrick Moreno. Dit sfeerbeeld werd gemaakt tijdens de een evenement in de feestzaal van OC De Bruggrave.


VLAAMS - HOLLANDS 


Schlagers, meezingers, hoempapa en polonaise! De grootste klassiekers uit Vlaanderen en Nederland komen op je af! Met andere woorden, een goed ouderwets volksfeestje dat nooit uit de mode gaat. Ideaal voor carnaval en andere feesten waar het al een beetje gekker mag zijn... Een 'foute party' waar iedereen uit de bol kan en mag gaan zonder blozen.


Het hoeft niet zo gek te zijn als op de foto van Kamping Kitsch Club, maar het is wel degelijk toegelaten...

Ook deze formule kan in combinatie met artiesten. Voor meer informatie, stuur ons een mailtje op info@petervanpraag.be

EEN   STER

OP   DE   DANSVLOER


Als vaste DJ bij dansclub De Vrije Burggrave Dansers heeft Peter Van Praag bakken ervaring en muziek in huis om ook een eerder stijlvol feestje te bouwen. Alle genres komen aan bod: ballroom dance, Latin, rumba, tango, wals, maar ook line dance, foxtrot, quickstep, cha cha cha, salsa, mirengue, swing, jive, bachata, disco-swing en vele andere.


Ideaal voor dansclubs en andere hobbyisten met een hart voor figuurdansen, al sluiten we voor de afwisseling een streepje populaire dans absoluut niet uit...

slide2
slide3
38908935924_c1d4f8544f_k
_DSC0275
_DSC0278
_DSC0288
_DSC0284

THEMA-FEEST


We kunnen zonder probleem nog een resem voorbeelden geven, maar laten ook jouw fantasie en suggesties aan de beurt. Het is geen probleem om bijvoorbeeld een new-wave fuif te draaien. En uiteraard kan een combinatie van alle genre even goed. Ook omgekeerd: waneer je bepaalde muziek liever niet op je feest hoort, dan wordt daar 100% rekening mee gehouden.  


Peter Van Praag stond de afgelopen decennia in voor talloze feesten voor particulieren (huwelijk, jubilee, verjaardagen, babyborrel, noem maar op) en liet steevast tevreden mensen huiswaarts gaan.


Voor vrijblijvende informatie en inlichtingen kan je steeds terecht op

info@petervanpraag.be of +32 (0) 475.87.33.24

"Er gaat niets boven het zicht op een groep mensen die zich uitleven, plezier hebben en zich, tja, 'laten gaan'. Een feest moet ervoor zorgen dat men eventjes alle zorgen vergeet en gewoon geniet. En als ik dat zie, geniet ik mee en denk ik ook niet aan de rest..."

Peter Van Praag

Copyright © Peter Van Praag- Alle rechten voorbehouden

Webdesign NOLOXBOX


WET OP PRIVACY
De website van Peter Van Praag valt onder de Belgische wetgeving en past deze strikt toe. We verwerken contactgegevens van klanten uitsluitend in de eigen boekhouding en klanten- of prospectenbeheer. Deze contactgegevens worden onder geen enkele omstandigheid doorgegeven naar andere partijen. Het beeldmateriaal werd met toestemming van de aanwezigen gepubliceerd. Heb je echter reden tot bezwaar voor het gebruik van bepaalde foto's of video's, gelieve dit per mail te motiveren op info@pztervanpraag.beOnze volledige privacy-policy kan je hier consulteren. Met vragen of klachten over gegevensverwerking kan je terecht bij de Gegevensbeschermingsautoriteit